November 10, 2015

Oferta TAROM & LSRS

tarom 4

Liga Studentilor Romani din Strainatate filiala Suedia are placerea de a anunta colaborarea cu Tarom S.A. Compania Nationala de Transporturi Aeriene in vederea unei oferte de zboruri la pret special pen
tru membrii LSRS ce studiaza in Suedia,  pentru zborurile retur intre Romania si Suedia. Te invitam sa decoperi detaliile ofertei mai jos !

#flyhome with LSRS & TAROM

 

Pret 1636 SEK – tarif total cu toate taxele incluse pornind de la 1636 Coroane Suedeze (Taxele de aeroport sunt variabile, modificarea acestora modificand costul final al biletului.)  Pretul este constant indiferent de perioada de achizitie a biletului. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.
Segmente de zbor Stockholm – Bucuresti – Stockholm
Modalitati de plata Cu cardul
Beneficii  Oferta este valabila  pentru un zbor dus-intors pe segmentele enumerate mai sus.

Biletele emise la tarifele speciale mentionate mai sus permit transportul la cală a 2 piese de bagaj a câte  23kg/piesa . Suma dimensiunilor fiecărei piese de bagaj trebuie sa nu depășească 158 cm.

Bagajul admis gratuit la transport în cabina de pasageri constă într-o piesă cu dimensiuni de 55x35x25 (lungime/lățime/înălțime) cu o greutate maximă de 10 kg.

Schimbarea datelor de călătorie – 1 schimbare gratuita, celelalte sunt contra-cost respectiv 444 SEK/schimbare, în limita locurilor  disponibile pentru noua dată

 

Cui se adreseaza oferta TAROM?

Oferta TAROM se adreseaza tuturor studentilor romani inscrisi la o facultate in Suedia, cu varsta pana in 30 de ani.

 

Care sunt cerintele pentru a putea participa la oferta?

  1. Pentru a beneficia de aceasta oferta, studentii romani trebuie sa posede o legitimatie de student/ adeverinta eliberata de Universitatea in cadrul careia studiaza in Suedia.
  2. De asemenea, studentii trebuie sa fie inscrisi ca membri LSRS pe site-ul www.lsrs.ro/inregistrare. Atentie ! Adresa de email folosita pentru inregistrare trebuie sa fie actuala si accesibila, deoarece confirmarea rezervarii biletului va fi trimisa la acea adresa de email.

 

Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a rezerva un bilet?

Pentru a rezerva un bilet, trebuie sa efectuezi urmatorii pasi – in total, procesul dureaza aproximativ 5-10 minute:

1. Inscrierea ca membru LSRS pe site : www.lsrs.ro . Inscrierea trebuie facuta la prima vizita, dupa aceea trebuie sa fii logat pentru a putea accesa pagina cu formularul de solicitarea a biletului. Confirmarea statului de membru LSRS se face in maxim 24 de ore (vei primi un email de confirmare in acest sens).

2. Dupa confirmarea inscrierii, completarea formularului de pe : lsrs.ro/oferta-tarom, inclusiv:

a. Completarea detaliilor legate de zboruri (le poti gasti accesand site-ul tarom.ro) ;

b. Incarcarea unei copii color a legitimatiei de student/ adeverinta de student emisa de Universitate;

3. Click pe „Trimite cererea” – o cerere ce contine datele completate in formular  este trimisa automat catre Agentia TAROM. Procesarea cererii se va face de catre TAROM în 24-48 de ore. TAROM va genera catre adresa de e-mail a solicitantului o confirmare a rezervarii, insotita de detaliile bancare unde se va efectua plata. Aceasta trebuie facuta in numarul de zile indicat în e-mailul primit. Ulterior, dupa confirmarea platii se va emite un bilet electronic care va fi trimis printr-un email solicitantului.

 

Cu cat timp inainte trebuie sa rezerv biletul? Pot sa zbor in orice zi?

Nu exista un termen fix de cumparare in avans. Cererile pot fi trimise oricand si pentru orice zbor efectuat de TAROM pe ruta Stokcholm – Bucuresti/ Bucuresti – Stockholm.

Te sfatuim sa trimiti cererea cu minim 5 zile inainte de zbor, pentru ca cererea sa fie procesata in timp util de biroul TAROM.

 

Pe cine pot sa contactez daca am intrebari in legatura cu rezervarea mea?

Pentru intrebari strict legate de rezervare, poti lua legatura cu biroul TAROM din Londra care proceseaza cererile venite din Suedia la  sales@taromuk.co.uk sau prin telefon la 0044-208 745 5542

 

Pot rezerv un bilet doar dus?

Oferta este valabila doar pentru un zbor dus-intors si pe segmentele enumerate mai sus.

 

Cat ma costa sa schimb datele zborului?

Prima schimbare a datelor zborului este gratuita. Incepand cu a doua schimbare, TAROM percepe o taxa de 444 SEK pentru fiecare schimbare a datelor de zbor.

 

Cui trebuie sa ma adresez pentru a schimba datele?

Pentru a schimba datele zborului este necesar sa trimiti o cerere catre biroul Tarom din Londra care proceseaza cererile din Suedia la sales@taromuk.co.uk  in care sa mentionezi numarul rezervarii curente, datele zborului curent si modificarile pe care doresti sa le efectuezi.

 

Cate bagaje am voie sa “iau cu mine” ?

Oferta LSRS Suedia – TAROM include gratuit 2 bagaje de cala si 1 bagaj pe care il poti lua in cabina. Regulile cu privire la bagajele de cala si de mana sunt aceleasi ca cele pentru toate zborurile TAROM. Mai multe detalii pe tarom.ro/informatii-pasageri/bagaje.

 

Pot sa imi folosesc cardul de fidelitate?

Posesorii cardurilor de fidelitate vor preciza in cadrul emailul trimis ulterior catre agentie numarul cardului in scopul introducerii acestuia in rezervare de catre agentia emitenta. Odata introdus acest cod in rezervare, contorizarea milelor se va realiza automat dupa ce calatoria va fi efectuata.

 

Cum pot sa rezerv extraoptiuni?

Extraoptiunile pot fi solicitate ulterior agentiei emitente.

 

Echipa  LSRS Suedia si TAROM iti urează un zbor placut!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *